Kırlı İlkokulu

Belgegeçer : 0 452 547 80 12
WEB https://kirliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kırlı Mahallesi Merkez Küme Evleri No17 Perşembe /Ordu
VİZYON : Kırlı İlk ve Orta Okulu Olarak Misyonumuz: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Kırlı İlk ve Orta Okulu Olarak Misyonumuz: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati 08:40 Ders Bitiş Saati 15:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Kırlı Mah. Merkez Küme Evleri No:17 PERŞEMBE/ORDU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklığımız 20 km´ dir. ilçe merkezine uzaklık 20 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 1986 yılında Eğitim Öğretim hayatına başlamıştır. Kırlı Ortaokulu ile aynı binayı paylaşan okulumuz spor salonu, fen laboratuvarı, kütüphanesi tam donanımlı robotik kodlama sınıfı, akıl ve zeka oyunları atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, teknoloji tasarım sınıfı, matematik sınıfıyla oldukça donanımlı şekilde eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Okulumuz bunun yanında sosyal, kültürel ve sportif anlamda da aktif bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir.